Benieuwd wat anderen over mij zeggen?

Jos van Rijthoven
Projectleider

Richard heeft de gave om bij een ander interesse op te wekken in het – in mijn ogen – bijzonder saaie onderwerp ‘beleggen’!

Hij heeft mij begeleidt in de eerste stappen en nu ben ik zelfs dankbaar gebruik aan het maken van de mogelijkheden die er zijn. Hoe je het ook wendt of keert: het is prettig om met betrekkelijk weinig moeite extra inkomen te verwerven. Richard, bedankt voor je inspiratie en kennis!

Caroline Lieshout
Directeur primair onderwijs

"Ik heb Richard verschillende keren als trainer meegemaakt. Een boeiende en prettige verteller, een warme en integere persoon met wie het prettig werken is. Richard is iemand die echt betrokken is bij de groei en ontwikkeling van anderen.

Ik heb veel van hem geleerd."

Dennis Verweij
FysioTeam ART

"Ik heb hele goede herinneringen aan verschillende trainingen van Richard. Zijn taalgebruik stemt hij perfect af op iedere individu. Elke training die ik heb mogen ontvangen was zéér informatief. Met zijn inhoudelijke kennis en achtergrond in NLP zet hij je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Als jij iemand bent die iets wilt veranderen, gun ik je minimaal 1 van de trainingen van Richard."

Jules Baartmans
Executive Director | BNI Utrecht Oost

"Inmiddels ken ik Richard Kaart enkele jaren. Allereerst heb ik hem als NLP trainer leren kennen, waarbij zijn betrokkenheid bij de cursisten opvallend was. Zij inzet om allen toegevoegde waarde te leveren was grenzeloos.

Onze organisatie kenmerkt zich door een zeer grote variëteit aan MKB ondernemers. Als lid van zijn BNI Chapter blonk hij uit in de wekelijkse bijdragen die hij leverde voor zijn medeleden. Tevens trad hij op als trainingscoördinator tijdens de bijeenkomsten. Daarbij was zijn voorbereiding ‘voorbeeldig’ en bezieling tijdens het trainingsmomenten onnavolgbaar.

Zijn inzet en kwaliteit was de aanleiding om Richard te benaderen om – als Director Consultant - een grotere rol te vervullen in onze regio. Hij heeft in zowel Geldermalsen als Zaltbommel met succes een BNI Chapter opgestart. Dat zegt iets over zijn persoonlijkheid: Richard is een 'verbinder'.

Richard is een zeer gewaardeerde trainer geworden voor BNI trainingen in onze regio. Met name de trainingen Presentatievaardigheden, met de focus op vorm, taal en houding worden door de deelnemers als uiterst waardevol beoordeeld. De helderheid van zijn boodschap, de creativiteit waarmee hij deelnemers weet te betrekken en de aandacht weet vast te houden, de interactie met aansprekende oefeningen, de overtuiging die hij uitstraalt, maken van hem een ‘natuurlijke autoriteit’ als trainer.

Als geen ander is Richard in staat om mensen op een positieve manier aan te zetten met nieuw verworven kennis direct aan de slag te gaan."

Edgar Daalman
Creative director | Aditude Creative Agency

"Richard, je bent voor mij veel meer geweest dan een trainer. Je was een fijne reisgenoot. Je nam me mee. Om te zien wat er te zien was. Om te ontdekken wat er te ontdekken was. En om te leren wat er te leren was. Dat deed je uit eerste hand, uit eigen ervaringen ook. In alle rust, deskundig, met oprechte aandacht. En altijd met een lach.

Tijdens de trainingen en opleidingen, waaronder de NLP trainingen, de Hypnotherapy Practitioner én de financial freedom pilot-training, heb ik je ervaren als een integere, prettige en vooral ook pragmatische trainer. Je raakt het abstracte met gemak. En maakt dat ook snel concreet. Je weet waar je het over hebt. Je weet hoe het werkt. Je kunt goed vertellen en neemt iedereen in je verhaal mee. Je maakt daarbij echt verbinding met je groep als geheel en met iedere deelnemer daarbinnen. Je bent bovendien bij oefeningen praktisch, aandachtig en maximaal ‘aan’. Je stapt snel in processen, stuurt doelgericht bij. En bij alles wat je doet, zie je de mens met wie je werkt als geheel. Dat doe je bijzonder goed."

Hanim Metin
Projectleider

"Naast het feit dat Richard een kundige trainer is, zijn de woorden rust, vertrouwen en dicht bij de werkelijkheid die bij mij opkomen als ik aan de trainingen van Richard terugdenk. Rust omdat hij door zijn overkomen bij iedere trainingsmoment rust overbrengt aan de groep en mijzelf.

Zodra hij voor de groep staat of zit, heeft hij ieders, en zeker mijn vertrouwen, daar zorgt hij gewoon voor.
Ieder onderwerp dat hij behandelt, voelt veilig aan. Het onderwerp houdt hij algemeen, toch raakt het ieder individu alsof het onderwerp specifiek voor hem/haar is bedoeld.

Richard is heel concreet en dicht bij de werkelijkheid in de voorbeelden die hij geeft. Hierdoor komt de theorie in de praktijk tot zijn recht, waardoor het effect wordt versterkt.

Op zijn tijd met humor in een gesprek en altijd met respect voor zijn gesprekspartner(s). "

Daniëlle Zuiderwijk
Communicatieadvies Trema

"Als je op een plezierige, duidelijke manier nieuwe materie tot je wilt krijgen, als je je gehoord wilt voelen, als je een ervaren trainer zoekt: Richard Kaart is je man.

Ik heb zelf meerdere trainingen bij hem gevolgd en kijk met een tevreden blik terug én vooruit. Want je kunt erop rekenen dat Richard in de training je geeft wat je nodig hebt om je (financiële) doelen te behalen."

error: